Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek

Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek

Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek Anky van Grunsven is bang dat er een einde kan komen aan de paardensport, nu er zo veel kritiek wordt geuit. "Paarden kunnen zo veel betekenen voor mensen”, vertelt de Olympische medaillewinnares in bovenstaande video bij Zomer Met Art. Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Britt Dekker vertelt over haar grote passie Bekijk deze video »
Talkshow :
Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek

Anky van Grunsven is bang dat er een einde kan komen aan de paardensport, nu er zo veel kritiek wordt geuit. "Paarden kunnen zo veel betekenen voor mensen”, vertelt de Olympische medaillewinnares in bovenstaande video bij Zomer Met Art.

Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anky van Grunsven vreest einde paardensport na heftige kritiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV