Fans Kluun en Roos Schlikker over hun liefde voor Bruce Springsteen

Fans Kluun en Roos Schlikker over hun liefde voor Bruce Springsteen

Fans Kluun en Roos Schlikker over hun liefde voor Bruce Springsteen Art Rooijakkers is niet de enige fan van Bruce Springsteen, want Kluun en Roos Schlikker zijn bij hem aangeschoven aan tafel. Ze vertellen over hun liefde voor The Boss en over de nieuwe Springsteen-films die te zien zijn op het witte doek. Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" Bekijk deze video »
Talkshow :

Art Rooijakkers is niet de enige fan van Bruce Springsteen, want Kluun en Roos Schlikker zijn bij hem aangeschoven aan tafel. Ze vertellen over hun liefde voor The Boss en over de nieuwe Springsteen-films die te zien zijn op het witte doek.

Zomer Met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer Met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fans Kluun en Roos Schlikker over hun liefde voor Bruce Springsteen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV