Frits Wester: ‘Forum Voor Democratie gaat nooit meeregeren’

Frits Wester: ‘Forum Voor Democratie gaat nooit meeregeren’

Frits Wester: ‘Forum Voor Democratie gaat nooit meeregeren’ Frits Wester bespreekt in bovenstaande video de Nederlandse politiek, en de crisis waar Forum Voor Democratie momenteel in zit. Hij denkt niet dat FVD ooit zal meeregeren. "Thierry Baudet zet zichzelf buitenspel, als je mee wil doen dan moet je ook bereid zijn om afspraken te maken, compromissen te sluiten en hier en daar je verlies te nemen”, vertelt de politiek verslaggever in bovenstaande video. Thierry Baudet blijft positief na leegloop: ‘The only way is up’ Bekijk deze video »
Politiek :
Frits Wester: ‘Forum Voor Democratie gaat nooit meeregeren’

Frits Wester bespreekt in bovenstaande video de Nederlandse politiek, en de crisis waar Forum Voor Democratie momenteel in zit. Hij denkt niet dat FVD ooit zal meeregeren. "Thierry Baudet zet zichzelf buitenspel, als je mee wil doen dan moet je ook bereid zijn om afspraken te maken, compromissen te sluiten en hier en daar je verlies te nemen”, vertelt de politiek verslaggever in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester: ‘Forum Voor Democratie gaat nooit meeregeren’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV