Bekijk trailer nieuwe Netflix-serie Bard Of Blood

Bekijk trailer nieuwe Netflix-serie Bard Of Blood

Bekijk trailer nieuwe Netflix-serie Bard Of Blood Nog even geduld, en dan is de nieuwe thrillerserie Bard Of Blood te zien bij Netflix. Het verhaal draait om de ontslagen RAW-agent Kabir Anand, analist Isha Sengupta en de slapende agent Veer Singh. Zij gaan undercover in Baloetsjistan als vier Indiase spionnen zijn gearresteerd. Anand worstelt met zijn verleden om een oorlog te stoppen voordat deze is begonnen. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bilal Siddiqi. De nieuwe thrillerserie Bard of Blood is vanaf 27 september te zien via Netflix. Bekijk trailer Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer nieuwe Netflix-serie Bard Of Blood

Nog even geduld, en dan is de nieuwe thrillerserie Bard Of Blood te zien bij Netflix. Het verhaal draait om de ontslagen RAW-agent Kabir Anand, analist Isha Sengupta en de slapende agent Veer Singh. Zij gaan undercover in Baloetsjistan als vier Indiase spionnen zijn gearresteerd. Anand worstelt met zijn verleden om een oorlog te stoppen voordat deze is begonnen. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bilal Siddiqi.

De nieuwe thrillerserie Bard of Blood is vanaf 27 september te zien via Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer nieuwe Netflix-serie Bard Of Blood of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV