Inheemse stammen Amazone slaan alarm: "Dit zal allemaal verdwijnen"

Inheemse stammen Amazone slaan alarm: "Dit zal allemaal verdwijnen"

Inheemse stammen Amazone slaan alarm: "Dit zal allemaal verdwijnen" In het Amazonegebied woeden momenteel de grootste bosbranden die het oerwoud ooit gekend heeft. Dat bedreigt niet alleen de vele diersoorten die er leven, maar ook een heleboel inheemse stammen. "Dit zal allemaal verdwijnen." ToekomstEén van de stamleden van een inheemse bevolkingsgroep kijkt met angst en beven uit naar de toekomst: "Over tien of vijftien jaar kunnen we niet meer leven zoals nu." Hun grondgebied wordt bedreigd door de akkerbouw en de houtkap, die het klimaat de afgelopen jaren drastisch hebben veranderd. Bekijk het hele fragment hierboven. Grote natuurramp in Brazilië: enorme bosbranden in Amazonegebied Bekijk deze video »
Buitenland :
Inheemse stammen Amazone slaan alarm: "Dit zal allemaal verdwijnen"

In het Amazonegebied woeden momenteel de grootste bosbranden die het oerwoud ooit gekend heeft. Dat bedreigt niet alleen de vele diersoorten die er leven, maar ook een heleboel inheemse stammen. "Dit zal allemaal verdwijnen."

Toekomst
Eén van de stamleden van een inheemse bevolkingsgroep kijkt met angst en beven uit naar de toekomst: "Over tien of vijftien jaar kunnen we niet meer leven zoals nu." Hun grondgebied wordt bedreigd door de akkerbouw en de houtkap, die het klimaat de afgelopen jaren drastisch hebben veranderd.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inheemse stammen Amazone slaan alarm: "Dit zal allemaal verdwijnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV