Nationaal Hitteplan in heel Nederland. Temperaturen boven de 30 graden.

Nationaal Hitteplan in heel Nederland. Temperaturen boven de 30 graden.

<em>Nationaal Hitteplan</em> in heel Nederland. Temperaturen boven de 30 graden. Het RIVM activeert vanaf zaterdag 24 augustus het Nationaal Hitteplan voor heel Nederland, zo maakte het rijksinstituut zojuist bekend. Het wordt namelijk erg warm de komende dagen, met temperaturen tot boven de 30 graden. Dat beaamt ook RTL-weerman Marc de Jong: "We krijgen morgen heel erg veel zon en we halen de dertig graden al. Op dinsdag wordt het zelfs 31 graden. Op en top zomer." Bekijk het weerbericht van RTL Weer hierboven. Bekijk ook Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer" Bekijk deze video » Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video » Ontketenen Disney+ en Apple TV Plus een streamingoorlog met Netflix? Bekijk deze video »
Nieuws :
Nationaal Hitteplan in heel Nederland. Temperaturen boven de 30 graden.

Het RIVM activeert vanaf zaterdag 24 augustus het Nationaal Hitteplan voor heel Nederland, zo maakte het rijksinstituut zojuist bekend. Het wordt namelijk erg warm de komende dagen, met temperaturen tot boven de 30 graden. Dat beaamt ook RTL-weerman Marc de Jong: "We krijgen morgen heel erg veel zon en we halen de dertig graden al. Op dinsdag wordt het zelfs 31 graden. Op en top zomer." Bekijk het weerbericht van RTL Weer hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nationaal Hitteplan in heel Nederland. Temperaturen boven de 30 graden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV