Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel"

Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel"

Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel" Om 18.00 uur vanavond presenteert Dionne Stax voor de allerlaatste keer het NOS Journaal. Daarmee komt er een einde aan een twaalfjarig dienstverband, want de presentatrice stapt over naar AVROTROS. "Tuurlijk is het emotioneel." Dat was het danStax weet zelf niet of het wel een leuke dag wordt en vraag zichzelf af of ze er wel echt zin in heeft, want op dit moment vindt ze het vooral nog "heel gek". Ze vertelt dat ze na haar laatste woorden haar NOS-pas in moet leveren bij de receptie, waarna ze naar buiten loopt en "dat was het dan". Bekijk het hele fragment hierboven. 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video » Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd" Bekijk deze video » Dionne Stax begonnen aan afscheidsweek NOS Journaal Bekijk deze video »
TV :
Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel"

Om 18.00 uur vanavond presenteert Dionne Stax voor de allerlaatste keer het NOS Journaal. Daarmee komt er een einde aan een twaalfjarig dienstverband, want de presentatrice stapt over naar AVROTROS. "Tuurlijk is het emotioneel."

Dat was het dan
Stax weet zelf niet of het wel een leuke dag wordt en vraag zichzelf af of ze er wel echt zin in heeft, want op dit moment vindt ze het vooral nog "heel gek". Ze vertelt dat ze na haar laatste woorden haar NOS-pas in moet leveren bij de receptie, waarna ze naar buiten loopt en "dat was het dan".

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dionne Stax neemt afscheid van NOS Journaal: "Tuurlijk is het emotioneel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV