Vanavond in Jinek: Brand Amazone, Sluipschutters, Angela de Jong over tv-seizoen en meer

Vanavond in Jinek: Brand Amazone, Sluipschutters, Angela de Jong over tv-seizoen en meer

Vanavond in <em>Jinek</em>: Brand Amazone, Sluipschutters, Angela de Jong over tv-seizoen en meer Vanavond in Jinek: Minister Sigrid Kaag wil dat er internationaal druk wordt uitgeoefend om de bosbranden in het Amazonegebied te bestrijden. Ronald Goedemondt en Leo Alkemade komen langs om te vertellen over de terugkeer van de comedyserie Sluipschutters. Angela de Jong en Carlo Boszhard blikken vooruit op het nieuwe tv-seizoen en de strijd om de kijkcijfers. Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bosbranden Amazonegebied zorgen voor wereldwijde protesten Bekijk deze video » Angela de Jong over onrust in televisieland Bekijk deze video » Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Jinek: Brand Amazone, Sluipschutters, Angela de Jong over tv-seizoen en meer

Vanavond in Jinek:

  • Minister Sigrid Kaag wil dat er internationaal druk wordt uitgeoefend om de bosbranden in het Amazonegebied te bestrijden.
  • Ronald Goedemondt en Leo Alkemade komen langs om te vertellen over de terugkeer van de comedyserie Sluipschutters.
  • Angela de Jong en Carlo Boszhard blikken vooruit op het nieuwe tv-seizoen en de strijd om de kijkcijfers.

Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Jinek: Brand Amazone, Sluipschutters, Angela de Jong over tv-seizoen en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV