Bekijk de D23 trailer van de Star Wars-serie The Mandalorian

Bekijk de D23 trailer van de Star Wars-serie The Mandalorian

Bekijk de D23 trailer van de Star Wars-serie The Mandalorian In de Disney+ Showcase tijdens het tweejaarlijkse Disney-event D23 in Anaheim werd de eerste trailer van de Disney+ Original-serie The Mandalorian getoond en direct online gezet op het YouTube-kanaal van Star Wars. The Mandalorian is de eerste live-action (televisie)serie in de wereld van de Star Wars-franchise. In het najaar is de achtdelige serie gedropt op Disney's streamingservice Disney+, iedere week komt er een aflevering beschikbaar. Op 12 november (releasedatum in VS, Canada en Nederland) komt de eerste aflevering beschikbaar. Bekijk de nieuwe teaser van Star Wars: The Rise of Skywalker Bekijk deze video » Bounty huntersHet verhaal volgt een zwijgzame premiejager die opereert in de schaduwen van de New Republic. In de Star Wars tijdlijn speelt het zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. De titelrol worden gespeeld door Pedro Pascal In de trailer zien we ook voor het eerst de personages van Giancarlo Esposito en Werner Herzog. Showrunner is The Lion King-regisseur Jon Favreau. The Mandalorian is vanaf 12 november te zien op Disney+. Bekijk ook deze D23-trailers Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney Bekijk deze video » Bekijk de D23-trailer van live-action remake Lady and the Tramp Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de D23 trailer van de Star Wars-serie The Mandalorian

In de Disney+ Showcase tijdens het tweejaarlijkse Disney-event D23 in Anaheim werd de eerste trailer van de Disney+ Original-serie The Mandalorian getoond en direct online gezet op het YouTube-kanaal van Star Wars.

The Mandalorian is de eerste live-action (televisie)serie in de wereld van de Star Wars-franchise. In het najaar is de achtdelige serie gedropt op Disney's streamingservice Disney+, iedere week komt er een aflevering beschikbaar. Op 12 november (releasedatum in VS, Canada en Nederland) komt de eerste aflevering beschikbaar.

Bounty hunters
Het verhaal volgt een zwijgzame premiejager die opereert in de schaduwen van de New Republic. In de Star Wars tijdlijn speelt het zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens. De titelrol worden gespeeld door Pedro Pascal In de trailer zien we ook voor het eerst de personages van Giancarlo Esposito en Werner Herzog. Showrunner is The Lion King-regisseur Jon Favreau.

The Mandalorian is vanaf 12 november te zien op Disney+.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de D23 trailer van de Star Wars-serie The Mandalorian of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV