Omstreden Youtuber PewDiePie heeft meer dan 100 miljoen abonnees

Omstreden Youtuber PewDiePie heeft meer dan 100 miljoen abonnees

Omstreden Youtuber PewDiePie heeft meer dan 100 miljoen abonnees PewDiePie heeft op zijn Youtube-pagina meer dan 100 miljoen volgers. Deze Zweedse influencer, die werd geboren als Felix Kjellberg, is de eerste persoon die deze mijlpaal bereikt. PewDiePie is ook bekend vanwege controverses, zo riep de terrorist die tientallen moslims in Christchurch (Nieuw-Zeeland) doodschoot zijn naam. Bekijk de laatste vlog van PewDiePie hierboven, hierin is te zien hoe hij in het huwelijk treedt met Marzia. Nikkie de Jager zag verlovingsring niet aankomen Bekijk deze video » Bibi Breijman in Make Holland Great Again over online haat Bekijk deze video »
Entertainment :
Omstreden Youtuber PewDiePie heeft meer dan 100 miljoen abonnees

PewDiePie heeft op zijn Youtube-pagina meer dan 100 miljoen volgers. Deze Zweedse influencer, die werd geboren als Felix Kjellberg, is de eerste persoon die deze mijlpaal bereikt. PewDiePie is ook bekend vanwege controverses, zo riep de terrorist die tientallen moslims in Christchurch (Nieuw-Zeeland) doodschoot zijn naam.

Bekijk de laatste vlog van PewDiePie hierboven, hierin is te zien hoe hij in het huwelijk treedt met Marzia.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Omstreden Youtuber PewDiePie heeft meer dan 100 miljoen abonnees of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV