Angela de Jong kraakt nieuwe versie Lingo: "Rare potpourri van spelregels"

Angela de Jong kraakt nieuwe versie Lingo: "Rare potpourri van spelregels"

<em>Angela de Jong</em> kraakt nieuwe versie <em>Lingo</em>: &quot;Rare potpourri van spelregels&quot; Tv-recensent Angela de Jong heeft gisterenavond uiteraard naar de eerste afleveringen van Lingo en Man bijt hond gekeken, op SBS6. Ze praat erover bij de Ochtendshow to Go: "Ik vrees voor Lingo." Rare potpourri van spelregelsHet voelde voor De Jong alsof ze een stap terug in de tijd ging, vanwege de oude televisieformats. De programma's scoorden echter goed, hoe verklaart ze dat? "Er was niet heel veel concurrentie en er was veel publiciteit. Het wordt pas leuk om te zien wat het volgende week doet, als De Wereld Draait Door weer begint." Ze vreest echter voor Lingo: "Het was een rare potpourri van spelregels. Ik denk dat de kijkcijfers heel snel gaan kelderen." Bekijk haar hele analyse hierboven. Bekijk ook Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start Bekijk deze video » Man bijt hond keert terug naar excentrieke boer Jan Stam Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong kraakt nieuwe versie Lingo: "Rare potpourri van spelregels"

Tv-recensent Angela de Jong heeft gisterenavond uiteraard naar de eerste afleveringen van Lingo en Man bijt hond gekeken, op SBS6. Ze praat erover bij de Ochtendshow to Go: "Ik vrees voor Lingo."

Rare potpourri van spelregels
Het voelde voor De Jong alsof ze een stap terug in de tijd ging, vanwege de oude televisieformats. De programma's scoorden echter goed, hoe verklaart ze dat? "Er was niet heel veel concurrentie en er was veel publiciteit. Het wordt pas leuk om te zien wat het volgende week doet, als De Wereld Draait Door weer begint." Ze vreest echter voor Lingo: "Het was een rare potpourri van spelregels. Ik denk dat de kijkcijfers heel snel gaan kelderen." Bekijk haar hele analyse hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong kraakt nieuwe versie Lingo: "Rare potpourri van spelregels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen