Bekijk eerste beelden nieuw seizoen The Voice Senior aflevering 1

Bekijk eerste beelden nieuw seizoen The Voice Senior aflevering 1

Bekijk eerste beelden nieuw seizoen <em>The Voice Senior</em> aflevering 1 Het is weer bijna tijd voor een nieuw seizoen van The Voice Senior, waarin ouderen hun zangtalent op een groot podium laten zien. Bekijk in bovenstaande video alvast de eerste beelden van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Frans Bauer in juryDit seizoen zitten Marco Borsato, Ilse DeLange, Angela Groothuizen en Frans Bauer op de jurystoelen en moeten de senioren met hun stem ervoor zorgen dat ze draaien. Dit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond. Het nieuwe seizoen van The Voice Senior is vanaf 30 augustus elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer is helemaal klaar voor The Voice Senior Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden nieuw seizoen The Voice Senior aflevering 1

Het is weer bijna tijd voor een nieuw seizoen van The Voice Senior, waarin ouderen hun zangtalent op een groot podium laten zien. Bekijk in bovenstaande video alvast de eerste beelden van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Frans Bauer in jury
Dit seizoen zitten Marco Borsato, Ilse DeLange, Angela Groothuizen en Frans Bauer op de jurystoelen en moeten de senioren met hun stem ervoor zorgen dat ze draaien. Dit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Martijn Krabbé en Lieke van Lexmond.

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior is vanaf 30 augustus elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden nieuw seizoen The Voice Senior aflevering 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV