Bekijk trailer van Netflix-film The Laundromat met Meryl Streep

Bekijk trailer van Netflix-film The Laundromat met Meryl Streep

Bekijk trailer van Netflix-film <em>The Laundromat</em> met Meryl Streep In de nieuwe Netflix-film The Laundromat speelt Meryl Streep de rol van een weduwe. Ze doet onderzoek naar verzekeringsfraude en komt tijdens deze zoektocht een stel advocaten tegen in Panama-Stad. Deze advocaten, gespeeld door Gary Oldman en Antonio Banderas, maken misbruik van het mondiale financiële systeem. Het verhaal is gebaseerd op het boek Secrecy World van journalist Jake Bernstein. De Netflix-film The Laundromat is dit najaar te zien bij Netflix. El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van Netflix-film The Laundromat met Meryl Streep

In de nieuwe Netflix-film The Laundromat speelt Meryl Streep de rol van een weduwe. Ze doet onderzoek naar verzekeringsfraude en komt tijdens deze zoektocht een stel advocaten tegen in Panama-Stad. Deze advocaten, gespeeld door Gary Oldman en Antonio Banderas, maken misbruik van het mondiale financiële systeem. Het verhaal is gebaseerd op het boek Secrecy World van journalist Jake Bernstein.

De Netflix-film The Laundromat is dit najaar te zien bij Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Netflix-film The Laundromat met Meryl Streep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV