Familie Kruys keert zondag terug op RTL 4

Familie Kruys keert zondag terug op RTL 4

<em>Familie Kruys</em> keert zondag terug op RTL 4 Ruxandra is vanaf aankomende zondag (1 september) weer terug op tv in een nieuw seizoen van de Familie Kruys. Dit seizoen is alweer het vijfde van de serie en het belooft weer hilarisch te worden. Er komen dit seizoen nieuwe gezichten bij, maar ook bekenden als Linda de Mol, Hans Dagelet en natuurlijk Elise Schaap zijn weer van de partij. Het nieuwe seizoen van Familie Kruys start op zondag 1 september om 21.15 uur op RTL 4. Bekijk het volledige fragment hierboven. Grote veranderingen op komst voor GTST? Bekijk deze video »
Entertainment :
Familie Kruys keert zondag terug op RTL 4

Ruxandra is vanaf aankomende zondag (1 september) weer terug op tv in een nieuw seizoen van de Familie Kruys. Dit seizoen is alweer het vijfde van de serie en het belooft weer hilarisch te worden. Er komen dit seizoen nieuwe gezichten bij, maar ook bekenden als Linda de Mol, Hans Dagelet en natuurlijk Elise Schaap zijn weer van de partij.

Het nieuwe seizoen van Familie Kruys start op zondag 1 september om 21.15 uur op RTL 4. Bekijk het volledige fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Kruys keert zondag terug op RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV