Mattie & Marieke voeden geruchten met ‘trouwvideo’

Mattie & Marieke voeden geruchten met ‘trouwvideo’

<em>Mattie &amp; Marieke</em> voeden geruchten met ‘trouwvideo’ Elke dag plaatsen Mattie & Marieke op Instagram een klein deel van een trouwvideo. Er wordt steeds meer onthuld, zo kun je in bovenstaande video zien dat Q Music-dj Marieke naar het altaar loopt in een bruidsjurk en dat collega Mattie vol verwachting staat te wachten. Trouwen met kat?De grote vraag is wat zij met deze trouwvideo bekend willen maken. De geruchtenmachine draait ondertussen op volle toeren. Zo wordt er gesproken over een nieuwe verbintenis die ze voor de radio met elkaar aangaan, Marieke zou meedoen met een VIP-versie van Married At First Sight, of trouwen met haar kat… Het echte nieuws wordt waarschijnlijk de komende dagen bekendgemaakt. Mattie & Marieke discussiëren over seks die te lang duurt Bekijk deze video »
Entertainment :
Mattie & Marieke voeden geruchten met ‘trouwvideo’

Elke dag plaatsen Mattie & Marieke op Instagram een klein deel van een trouwvideo. Er wordt steeds meer onthuld, zo kun je in bovenstaande video zien dat Q Music-dj Marieke naar het altaar loopt in een bruidsjurk en dat collega Mattie vol verwachting staat te wachten.

Trouwen met kat?
De grote vraag is wat zij met deze trouwvideo bekend willen maken. De geruchtenmachine draait ondertussen op volle toeren. Zo wordt er gesproken over een nieuwe verbintenis die ze voor de radio met elkaar aangaan, Marieke zou meedoen met een VIP-versie van Married At First Sight, of trouwen met haar kat… Het echte nieuws wordt waarschijnlijk de komende dagen bekendgemaakt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mattie & Marieke voeden geruchten met ‘trouwvideo’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV