Angela de Jong: "Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van Beste Zangers en Ik hou van Holland"

Angela de Jong: "Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van Beste Zangers en Ik hou van Holland"

<em>Angela de Jong</em>: &quot;Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van <em>Beste Zangers</em> en Ik hou van Holland&quot; Dit weekend wacht een ware televisiestrijd met vrijdagavond onder andere Nederland-Duitsland vs The Voice Senior en zaterdagavond Dancing With The Stars vs Ik Hou van Holland en Beste Zangers. Angela de Jong praat erover bij De Ochtendshow To Go: "Ik vrees voor Dancing With The Stars." Strijd tussen Ik hou van Holland en Beste ZangersDe Jong vermoedt dat het voetbal gaat winnen van The Voice Senior maar zeker is ze niet. Zaterdag wordt het wellicht spannender. "Ik denk dat de strijd gaat tussen Beste Zangers en Ik hou van Holland. Ik vrees voor Dancing With The Stars." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Eerste beelden vernieuwde Ik hou van Holland Bekijk deze video » The Voice Senior gemist? Rene van der Wel zingt Het Is Over Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van Beste Zangers en Ik hou van Holland"

Dit weekend wacht een ware televisiestrijd met vrijdagavond onder andere Nederland-Duitsland vs The Voice Senior en zaterdagavond Dancing With The Stars vs Ik Hou van Holland en Beste Zangers. Angela de Jong praat erover bij De Ochtendshow To Go: "Ik vrees voor Dancing With The Stars."

Strijd tussen Ik hou van Holland en Beste Zangers
De Jong vermoedt dat het voetbal gaat winnen van The Voice Senior maar zeker is ze niet. Zaterdag wordt het wellicht spannender. "Ik denk dat de strijd gaat tussen Beste Zangers en Ik hou van Holland. Ik vrees voor Dancing With The Stars." Bekijk het fragment hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Ik vrees dat Dancing With the Stars verliest van Beste Zangers en Ik hou van Holland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV