Roxeanne Hazes na pilletje: ‘Ik dacht dat ik doodging’

Roxeanne Hazes na pilletje: ‘Ik dacht dat ik doodging’

<em>Roxeanne Hazes</em> na pilletje: ‘Ik dacht dat ik doodging’ Roxeanne Hazes komt in het biechthokje met een aantal heftige ontboezemingen. In bovenstaande video is de zangeres te gast bij Club Hub en vertelt ze over een aantal heftige verhalen over drugs en knokpartijen. Twee pilletjes in anderhalf uurHazes vertelt dat ze voor het eerst een pilletje nam en dacht dat ze doodging. De euforie bleef uit voor haar. “Ik heb twee pillen in anderhalf uur tijd genomen, waardoor ik letterlijk mijn hart uit mijn kas voelde komen”, vertelt Roxeanne onder meer. Veel gevochtenDe Mama Was Een Klootzak-zangeres vertelt niet alleen over drugs, ze verklapt ook dat ze op school geen lieverdje was. “Vroeger heb ik veel gevochten op school. Het werd zwart voor mijn ogen, ik bleef doorrammen.” Bekijk het hele interview met Roxeanne Hazes in de video hierboven. Roxeanne Hazes: "Ik wil graag tweede kind maar nu niet" Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes na pilletje: ‘Ik dacht dat ik doodging’

Roxeanne Hazes komt in het biechthokje met een aantal heftige ontboezemingen. In bovenstaande video is de zangeres te gast bij Club Hub en vertelt ze over een aantal heftige verhalen over drugs en knokpartijen.

Twee pilletjes in anderhalf uur
Hazes vertelt dat ze voor het eerst een pilletje nam en dacht dat ze doodging. De euforie bleef uit voor haar. “Ik heb twee pillen in anderhalf uur tijd genomen, waardoor ik letterlijk mijn hart uit mijn kas voelde komen”, vertelt Roxeanne onder meer.

Veel gevochten
De Mama Was Een Klootzak-zangeres vertelt niet alleen over drugs, ze verklapt ook dat ze op school geen lieverdje was. “Vroeger heb ik veel gevochten op school. Het werd zwart voor mijn ogen, ik bleef doorrammen.”

Bekijk het hele interview met Roxeanne Hazes in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes na pilletje: ‘Ik dacht dat ik doodging’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV