iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max aangekondigd door Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max aangekondigd door Apple

<em>iPhone 11</em>, <em>iPhone 11 Pro</em> en <em>iPhone 11 Pro Max</em> aangekondigd door Apple Apple CEO Tim Cook heeft nieuwe iPhone modellen aangekondigd. Er zullen drie nieuwe modellen worden geïntroduceerd: de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. iPhone 11Het nieuwe instapmodel zal in zes kleuren worden gelanceerd met een nieuwe camera. De camera in de iPhone 11 heeft een vernieuwde groothoeklens en een nieuwe behuizing. Daarnaast kun je ook slow motion selfie's maken met de telefoon. Daarnaast zal de camera ook beter zijn in foto's maken met weinig licht. iPhone Pro en iPhone Pro MaxDe duurdere versie van de iPhone 11, de iPhone 11 Pro, zal een een groter scherm hebben van 5,8 inch. De Pro Max zal een scherm hebben van 6,5 inch. De twee versies van de iPhone 11 gaan dankzij verbeteringen in de A13 Bionic chip 4 uur langer mee dan de iPhone XS. Bekijk de promo-video van de nieuwe iPhone 11 (Pro) hierboven. Bekijk ook Hier moet je op letten wanneer je refurbished-producten koopt Bekijk deze video » Spectaculaire reddingsactie: jongen vangt iPhone tijdens achtbaanrit Bekijk deze video »
Nieuws :
iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max aangekondigd door Apple

Apple CEO Tim Cook heeft nieuwe iPhone modellen aangekondigd. Er zullen drie nieuwe modellen worden geïntroduceerd: de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11
Het nieuwe instapmodel zal in zes kleuren worden gelanceerd met een nieuwe camera. De camera in de iPhone 11 heeft een vernieuwde groothoeklens en een nieuwe behuizing. Daarnaast kun je ook slow motion selfie's maken met de telefoon. Daarnaast zal de camera ook beter zijn in foto's maken met weinig licht.

iPhone Pro en iPhone Pro Max
De duurdere versie van de iPhone 11, de iPhone 11 Pro, zal een een groter scherm hebben van 5,8 inch. De Pro Max zal een scherm hebben van 6,5 inch. De twee versies van de iPhone 11 gaan dankzij verbeteringen in de A13 Bionic chip 4 uur langer mee dan de iPhone XS.

Bekijk de promo-video van de nieuwe iPhone 11 (Pro) hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max aangekondigd door Apple of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen