Waylon straalt van geluk als hij in Beau vertelt over gezin: "Mooier dan de clichés"

Waylon straalt van geluk als hij in Beau vertelt over gezin: "Mooier dan de clichés"

Waylon straalt van geluk als hij in Beau vertelt over gezin: "Mooier dan de clichés" Waylon was gisteravond te gast bij Beau, waar hij openhartig vertelt over zijn gezinsleven. De zanger straalt van geluk als hij over zijn gezinnetje vertelt: "Het is altijd mooier dan dat het in het cliché is." Burn-outOok praat Waylon over zijn relatie met Bibi Breijman, die als vlogster aardig aan de weg timmert. Daardoor komt een groot deel van zijn leven ook op straat te liggen. "Ze kent me inmiddels ook wel, dus ze weet wat ik niet prettig vind." Toen de twee bij elkaar kwamen, zat Breijman midden in een zware burn-out. Daar heeft Waylon haar doorheen proberen te slepen: "Ze is zo bang om te verliezen wat ze heeft opgebouwd." Bekijk het hele fragment van Beau hierboven. Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman Bekijk deze video » Dochter Waylon en Bibi Breijman: Teddy eet eindelijk met de pot mee Bekijk deze video » Waylon eerste gast in nieuwe Sterren Op Het Doek: "Ik vind het een eer" Bekijk deze video »
Talkshow :
Waylon straalt van geluk als hij in Beau vertelt over gezin: "Mooier dan de clichés"

Waylon was gisteravond te gast bij Beau, waar hij openhartig vertelt over zijn gezinsleven. De zanger straalt van geluk als hij over zijn gezinnetje vertelt: "Het is altijd mooier dan dat het in het cliché is."

Burn-out
Ook praat Waylon over zijn relatie met Bibi Breijman, die als vlogster aardig aan de weg timmert. Daardoor komt een groot deel van zijn leven ook op straat te liggen. "Ze kent me inmiddels ook wel, dus ze weet wat ik niet prettig vind." Toen de twee bij elkaar kwamen, zat Breijman midden in een zware burn-out. Daar heeft Waylon haar doorheen proberen te slepen: "Ze is zo bang om te verliezen wat ze heeft opgebouwd."

Bekijk het hele fragment van Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waylon straalt van geluk als hij in Beau vertelt over gezin: "Mooier dan de clichés" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV