Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H.

Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H.

Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H. Over een maand komt de nieuwe dramaserie Stanley H. uit, dit verhaal is geïnspireerd door het leven van de Nederlandse topcrimineel Stanley Hillis. Stanley, een rol van Jeroen Spitzenberger, heeft een hele carrière achter de rug, van bankovervaller tot drugscrimineel, als hij op geheimzinnige wijze om het leven wordt gebracht in 2011. Bekijk in bovenstaande video alvast de trailer. Stanley H. is vanaf 13 oktober te zien op NPO 3. Jeroen Spitzenberger kruipt in de huid van Stanley H. voor nieuwe serie Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H.

Over een maand komt de nieuwe dramaserie Stanley H. uit, dit verhaal is geïnspireerd door het leven van de Nederlandse topcrimineel Stanley Hillis. Stanley, een rol van Jeroen Spitzenberger, heeft een hele carrière achter de rug, van bankovervaller tot drugscrimineel, als hij op geheimzinnige wijze om het leven wordt gebracht in 2011. Bekijk in bovenstaande video alvast de trailer.

Stanley H. is vanaf 13 oktober te zien op NPO 3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van nieuwe serie Stanley H. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV