Matthijs van Nieuwkerk belazerd: Johan Cruijff helemaal geen fan van DWDD

Matthijs van Nieuwkerk belazerd: Johan Cruijff helemaal geen fan van DWDD

Matthijs van Nieuwkerk belazerd: Johan Cruijff helemaal geen fan van DWDD Matthijs van Nieuwkerk was helemaal in de wolken toen hij in de beginperiode van De Wereld Draait Door van Maarten Spanjer hoorde dat de voetballegende Johan Cruijff fan was van het programma. Nu komt Spanjer terug op zijn verhaal. “Is niet waar”, geeft hij toe. Van Nieuwkerk kreeg destijds veel meer zelfvertrouwen, toen hij hoorde over Cruijffs enthousiasme, maar dat blijkt nu onterecht… Bekijk bovenstaande video Van Nieuwkerk’s reactie op de leugen en waarom Spanjer dit verhaal verzon. Nicole Bus zingt You bij De Wereld Draait Door Bekijk deze video »
TV :
Matthijs van Nieuwkerk belazerd: Johan Cruijff helemaal geen fan van DWDD

Matthijs van Nieuwkerk was helemaal in de wolken toen hij in de beginperiode van De Wereld Draait Door van Maarten Spanjer hoorde dat de voetballegende Johan Cruijff fan was van het programma. Nu komt Spanjer terug op zijn verhaal. “Is niet waar”, geeft hij toe. Van Nieuwkerk kreeg destijds veel meer zelfvertrouwen, toen hij hoorde over Cruijffs enthousiasme, maar dat blijkt nu onterecht…

Bekijk bovenstaande video Van Nieuwkerk’s reactie op de leugen en waarom Spanjer dit verhaal verzon.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk belazerd: Johan Cruijff helemaal geen fan van DWDD of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV