Chrissy Teigen over hoe het is om Donald Trumps obsessie te zijn

Chrissy Teigen over hoe het is om Donald Trumps obsessie te zijn

Chrissy Teigen over hoe het is om Donald Trumps obsessie te zijn Het is eigenlijk niet meer verrassen maar president Trump maakt ruzie met beroemdheden op twitter. Afgelopen zondag (8 september) noemde model Chrissy Teigen "Filthy mouthed, wife" nadat Teigen zich uitsprak over Trumps beleid als president. Gelukkig heeft Teigen een gezond gevoel voor humor en kan ze er om lachen. Bekijk hierboven het hele fragment Donald Trump maakt blunder: wat is Engeland ook alweer? Bekijk deze video » President Trump over haar: 'Het is echt en beter dan van leeftijdsgenoten' Bekijk deze video » De wereld staat stil bij de aanslag op Twin Towers op 11 september Bekijk deze video »
Entertainment :

Het is eigenlijk niet meer verrassen maar president Trump maakt ruzie met beroemdheden op twitter. Afgelopen zondag (8 september) noemde model Chrissy Teigen "Filthy mouthed, wife" nadat Teigen zich uitsprak over Trumps beleid als president. Gelukkig heeft Teigen een gezond gevoel voor humor en kan ze er om lachen.

Bekijk hierboven het hele fragment

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chrissy Teigen over hoe het is om Donald Trumps obsessie te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: beroemdheden, president, model, ruzie, humor, lachen, zondag, fragment, video, president trump, gezond, gelukkig


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV