VVD-Kamerlid Thierry Aartsen: "alle schotels zijn het probleem"

VVD-Kamerlid Thierry Aartsen: "alle schotels zijn het probleem"

VVD-Kamerlid Thierry Aartsen: "alle schotels zijn het probleem" VVD-Kamerlid Thierry Aartsen zit vanavond bij Eva Jinek aan tafel om met onder andere Jan Slagter om in debat te gaan over toekomstplannen publieke omroep. Eerder deed hij de volgende uitspraak in de Tweede Kamer: "niet de NPO is het probleem, maar alle schotels zijn het probleem". Bekijk het hele fragment dat Kamerlid Thierry Aartsen op zijn Instragram deelde hierboven. Jinek met Kamerlid Thierry Aartsen is woensdagavond om 23:00 uur op NPO 1 en kun je na afloop hier terugkijken op Gids.tv. Aankomend VVD-Kamerlid Thierry Aartsen biedt excuses aan Bekijk deze video » VVD'er Thierry Aartsen: 'DENK is gevaar voor vrije pers Nederland' Bekijk deze video »
Nieuws :
VVD-Kamerlid Thierry Aartsen: "alle schotels zijn het probleem"

VVD-Kamerlid Thierry Aartsen zit vanavond bij Eva Jinek aan tafel om met onder andere Jan Slagter om in debat te gaan over toekomstplannen publieke omroep. Eerder deed hij de volgende uitspraak in de Tweede Kamer: "niet de NPO is het probleem, maar alle schotels zijn het probleem".

Bekijk het hele fragment dat Kamerlid Thierry Aartsen op zijn Instragram deelde hierboven. Jinek met Kamerlid Thierry Aartsen is woensdagavond om 23:00 uur op NPO 1 en kun je na afloop hier terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VVD-Kamerlid Thierry Aartsen: "alle schotels zijn het probleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV