Martijn Fischer zoekt muzikale identiteit na André Hazes-rol

Martijn Fischer zoekt muzikale identiteit na André Hazes-rol

<em>Martijn Fischer</em> zoekt muzikale identiteit na <em>André Hazes</em>-rol Martijn Fischer staat bekend om zijn weergaloze rol als André Hazes. Maar de zanger heeft veel meer in huis. Al is hij inmiddels zo verbonden met Hazes dat hij op zoek gaat naar zijn eigen muzikale identiteit. “Ik heb zo lang die Hazes-liedjes gezongen. Ik ben heel nieuwgierig, ik weet niet meer hoe ik zelf zing”, vertelt Martijn in bovenstaande video. Gedurfd: Martijn Fischer brengt zelf geschreven single 'Meer van jou' uit Bekijk deze video »
Muziek :
Martijn Fischer zoekt muzikale identiteit na André Hazes-rol

Martijn Fischer staat bekend om zijn weergaloze rol als André Hazes. Maar de zanger heeft veel meer in huis. Al is hij inmiddels zo verbonden met Hazes dat hij op zoek gaat naar zijn eigen muzikale identiteit. “Ik heb zo lang die Hazes-liedjes gezongen. Ik ben heel nieuwgierig, ik weet niet meer hoe ik zelf zing”, vertelt Martijn in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martijn Fischer zoekt muzikale identiteit na André Hazes-rol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen