Thierry Baudet noemt YouTubers Area 51 "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen

Thierry Baudet noemt YouTubers Area 51 "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen

Thierry Baudet noemt YouTubers Area 51 "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen De Nederlandse Youtubers Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21) hebben behoorlijk wat stof doen opwaaien nadat ze het ultrageheime gebied rond Area 51 zijn betreden. Thierry Baudet noemt de jongens "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen naar Nederland. GevangenisstrafIn de Verenigde Staten hangt de jongens namelijk een forse gevangenisstraf boven het hoofd, en Baudet laat de Tweede Kamer fijntjes weten dat iedereen wel weet hoe het er daar aan toe gaat. Baudet stipt echter aan dat deze jonges de Verenigde Staten nooit wilden schaden, "en dus zie ik het als onze verantwoordelijkheid om ons in te zetten voor het verbeteren van hun situatie en het zo spoedig mogelijk repatriëren van deze jongens". Bekijk het hele fragment hierboven. Twee Nederlandse Youtubers gearresteerd in VS bij Area 51 Bekijk deze video » Nederlandse YouTubers Area 51 reageren op incident: "Wisten niet dat het illegaal was" Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet noemt YouTubers Area 51 "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen

De Nederlandse Youtubers Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21) hebben behoorlijk wat stof doen opwaaien nadat ze het ultrageheime gebied rond Area 51 zijn betreden. Thierry Baudet noemt de jongens "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen naar Nederland.

Gevangenisstraf
In de Verenigde Staten hangt de jongens namelijk een forse gevangenisstraf boven het hoofd, en Baudet laat de Tweede Kamer fijntjes weten dat iedereen wel weet hoe het er daar aan toe gaat. Baudet stipt echter aan dat deze jonges de Verenigde Staten nooit wilden schaden, "en dus zie ik het als onze verantwoordelijkheid om ons in te zetten voor het verbeteren van hun situatie en het zo spoedig mogelijk repatriëren van deze jongens".

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet noemt YouTubers Area 51 "dom en stupide", maar wil ze wel terughalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV