De wereld rond met 80-jarigen: Aly scoort jonge blom

De wereld rond met 80-jarigen: Aly scoort jonge blom

De wereld rond met 80-jarigen: Aly scoort jonge blom Eene en Aly kijken terug op het 3e seizoen van De wereld rond met 80-jarigen. In Cambodja beleefden de oudjes vele avonturen waaronder Aly die flirt met een 16-jaar jongere man. De wereld rond met 80-jarigen is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. De wereld rond met 80-jarigen: Ted leert de lokale bevolking kickboksen Bekijk deze video » De wereld rond met 80-jarigen: Moeilijkheden met moderne hotelkamers Bekijk deze video » De wereld rond met 80-jarigen: Olifantjes kijken met Aly Bekijk deze video »
Entertainment :

Eene en Aly kijken terug op het 3e seizoen van De wereld rond met 80-jarigen. In Cambodja beleefden de oudjes vele avonturen waaronder Aly die flirt met een 16-jaar jongere man.

De wereld rond met 80-jarigen is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De wereld rond met 80-jarigen: Aly scoort jonge blom of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, buitenland, cambodja, media, wereldreis, presentator, ouderen, social media, hoogbejaarden, oudjes, avontuur, droom, sbs6, video, dennis van der geest, mannen, seizoen 3, reis, kijken, terugkijken, de wereld rond met 80-jarigen, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV