Vrijdag de 13e: alle ongelukjes van Martien Meiland op een rij

Vrijdag de 13e: alle ongelukjes van Martien Meiland op een rij

Vrijdag de 13e: alle ongelukjes van <em>Martien Meiland</em> op een rij Dat Martien Meiland niet altijd de handigste is, is geen geheim voor iedereen die weleens naar Chateau Meiland kijkt. Omdat het vandaag vrijdag de 13e is kan een video met een mooie verzameling van de ongelukjes van Martien niet uitblijven, bekijk deze hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. :[video:videos](ids:"109973,109993" title:"")
TV :
Vrijdag de 13e: alle ongelukjes van Martien Meiland op een rij

Dat Martien Meiland niet altijd de handigste is, is geen geheim voor iedereen die weleens naar Chateau Meiland kijkt. Omdat het vandaag vrijdag de 13e is kan een video met een mooie verzameling van de ongelukjes van Martien niet uitblijven, bekijk deze hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

:[video:videos](ids:"109973,109993" title:"")
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag de 13e: alle ongelukjes van Martien Meiland op een rij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen