Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman moet gevangenis in

Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman moet gevangenis in

Desperate Housewives-actrice <em>Felicity Huffman</em> moet gevangenis in Actrice Felicity Huffman, onder andere bekend van de hitserie Desperate Housewives, is veroordeeld tot een celstraf van twee weken. Ze bekende in mei 13.500 euro te hebben betaald om de scores van het examen van haar dochter omhoog te krijgen. Naast de 14 dagen cel moet ze ook een boete van 30.000 dollar betalen en krijgt ze een taakstraf van 250 uur. SpijtDe 56-jarige actrtice laat weten veel spijt te hebben van haar daden en noemt het de grootste fout uit haar leven. "Ik was wanhopig en dacht dat een goede moeder dit moest doen om haar dochter een eerlijke kans te geven." Bekijk de beelden van ITV News hierboven. Bekijk ook Marco en Leontine Borsato zien zoon Senna naar Italië vertrekken Bekijk deze video » Olcay Gulsen: "Ik heb weer met Ruud de Wild gedate, het mag in de krant" Bekijk deze video » Veel aandacht voor André Rieu in Colombiaanse media Bekijk deze video »
Nieuws :
Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman moet gevangenis in

Actrice Felicity Huffman, onder andere bekend van de hitserie Desperate Housewives, is veroordeeld tot een celstraf van twee weken. Ze bekende in mei 13.500 euro te hebben betaald om de scores van het examen van haar dochter omhoog te krijgen. Naast de 14 dagen cel moet ze ook een boete van 30.000 dollar betalen en krijgt ze een taakstraf van 250 uur.

Spijt
De 56-jarige actrtice laat weten veel spijt te hebben van haar daden en noemt het de grootste fout uit haar leven. "Ik was wanhopig en dacht dat een goede moeder dit moest doen om haar dochter een eerlijke kans te geven." Bekijk de beelden van ITV News hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman moet gevangenis in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV