Primoz Roglic wint de Vuelta en geniet van koud biertje op de fiets

Primoz Roglic wint de Vuelta en geniet van koud biertje op de fiets

<em>Primoz Roglic</em> wint de Vuelta en geniet van koud biertje op de fiets Na de Giro d'Italia en de Tour de France zit ook de Vuelta a España erop. Het Nederlandse team Jumbo-Visma kan met trots terugkijken, want na een derde plaats van Steven Kruijswijk in de Tour won de Sloveen Primoz Roglic de Ronde van Spanje. BiertjeSamen met de nummers twee en drie van het algemeen klassement, de Spanjaard Alejandro Valverde en Roglic' landgenoot Tadej Pogacar, genoot de winnaar van een welverdiend koud biertje. Ondertussen werd er nog wel gewoon gesprint voor de winst in de laatste etappe, en die winst ging naar een Nederlander: Fabio Jakobsen. Bekijk het hele fragment hierboven. Jezús Ezquerre vraagt vriendin ten huwelijk tijdens slotetappe Vuelta a Espana Bekijk deze video » Fabio Jakobsen wint laatste etappe Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) Bekijk deze video » Samenvatting etappe 21 Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Primoz Roglic wint de Vuelta en geniet van koud biertje op de fiets

Na de Giro d'Italia en de Tour de France zit ook de Vuelta a España erop. Het Nederlandse team Jumbo-Visma kan met trots terugkijken, want na een derde plaats van Steven Kruijswijk in de Tour won de Sloveen Primoz Roglic de Ronde van Spanje.

Biertje
Samen met de nummers twee en drie van het algemeen klassement, de Spanjaard Alejandro Valverde en Roglic' landgenoot Tadej Pogacar, genoot de winnaar van een welverdiend koud biertje. Ondertussen werd er nog wel gewoon gesprint voor de winst in de laatste etappe, en die winst ging naar een Nederlander: Fabio Jakobsen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Primoz Roglic wint de Vuelta en geniet van koud biertje op de fiets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen