Documentaire Strijd om Istanbul gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire Strijd om Istanbul gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Strijd om Istanbul Journalist Fidan Ekiz maakt gedurende één jaar maar liefst drie verkiezingen mee in Istanbul. Terwijl een economische crisis woedt, neemt de populariteit van de conservatieve partij van president Erdogan steeds verder af. SpanningenDe spanningen tussen moderne seculiere bewoners en conservatieven nemen daardoor toe, want iedereen beseft dat hun leefwijze op het spel staat. Gewone inwonersIn de documentaire Strijd om Istanbul volgt Fidan een jaar lang een aantal gewone inwoners van de traditionele wijk Uskudar en de moderne wijk Kadikoy en ziet ze hoe hun levens veranderen als gevolg van de steeds grimmiger wordende strijd. :[broadcast:videos](ids:"103749,80650" title:"")
Uitzending :

Journalist Fidan Ekiz maakt gedurende één jaar maar liefst drie verkiezingen mee in Istanbul. Terwijl een economische crisis woedt, neemt de populariteit van de conservatieve partij van president Erdogan steeds verder af.

Spanningen
De spanningen tussen moderne seculiere bewoners en conservatieven nemen daardoor toe, want iedereen beseft dat hun leefwijze op het spel staat.

Gewone inwoners
In de documentaire Strijd om Istanbul volgt Fidan een jaar lang een aantal gewone inwoners van de traditionele wijk Uskudar en de moderne wijk Kadikoy en ziet ze hoe hun levens veranderen als gevolg van de steeds grimmiger wordende strijd.

:[broadcast:videos](ids:"103749,80650" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Strijd om Istanbul of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV