Is Janice Blok de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Is Janice Blok de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Is Janice Blok de nieuwe vriendin van Donny Roelvink? Donny Roelvink heeft een liefdevol bericht gedeeld op zijn Instagram-account. Het lijkt erop dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft en het gaat om Janice Blok. Temptation Island VIPS“Jij bent anders”, is de tekst die de realityster bij een foto van hem en Janice heeft gezet. Eerder had Donny een relatie met Amijé van der Laan, zij deden mee aan Temptation Island VIPS, maar deze relatie strandde in april. Donny weer gelukkigNu lijkt Donny weer gelukkig te zijn met Janice. Zij is een influencer en heeft haar eigen Youtube-kanaal. Ook deed ze negen jaar geleden mee aan The Voice Of Holland. Ben je benieuwd naar de nieuwe liefde van Donny Roelvink? Kijk dan in bovenstaande beelden naar haar laatste gepubliceerde video. Veel negatieve reacties op nieuwe videoclip Donny Roelvink Bekijk deze video »
Gossip :
Is Janice Blok de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Donny Roelvink heeft een liefdevol bericht gedeeld op zijn Instagram-account. Het lijkt erop dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft en het gaat om Janice Blok.

Temptation Island VIPS
“Jij bent anders”, is de tekst die de realityster bij een foto van hem en Janice heeft gezet. Eerder had Donny een relatie met Amijé van der Laan, zij deden mee aan Temptation Island VIPS, maar deze relatie strandde in april.

Donny weer gelukkig
Nu lijkt Donny weer gelukkig te zijn met Janice. Zij is een influencer en heeft haar eigen Youtube-kanaal. Ook deed ze negen jaar geleden mee aan The Voice Of Holland. Ben je benieuwd naar de nieuwe liefde van Donny Roelvink? Kijk dan in bovenstaande beelden naar haar laatste gepubliceerde video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Is Janice Blok de nieuwe vriendin van Donny Roelvink? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV