Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max

Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max

Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max In Lucky TV hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima regelmatig de hoofdrol als Willy en Max. Vandaag is daarom een goed moment om een aantal Lucky TV-video’s van Prinsjesdag van de afgelopen jaren op een rij te zetten. Bekijk deze Prinsjesdag-compilatie van Lucky TV in bovenstaande video. Willem-Alexander en Máxima maken op Prinsjesdag indruk met baard en jurk Bekijk deze video » Terugkijken: hele troonrede 2019 van koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Humor :

In Lucky TV hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima regelmatig de hoofdrol als Willy en Max. Vandaag is daarom een goed moment om een aantal Lucky TV-video’s van Prinsjesdag van de afgelopen jaren op een rij te zetten. Bekijk deze Prinsjesdag-compilatie van Lucky TV in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Compilatie Lucky TV: Prinsjesdag met Willy & Max of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, muziek, koning, compilatie, koning willem alexander, prinsjesdag, dwdd, luckytv, video, Lucky Tv, bnnvara, terugkijken, yung dwdd, MAX Vandaag


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV