Hugo de Jonge wil de zorg naar de huiskamers van patiënten brengen

Hugo de Jonge wil de zorg naar de huiskamers van patiënten brengen

<em>Hugo de Jonge</em> wil de zorg naar de huiskamers van patiënten brengen CDA-minister Hugo de Jonge heeft enkele radicale ideeën om de zorg te verbeteren. Eén van de uitspraken die hij gisteravond bij Jinek deed was "van de wachtkamer naar de huiskamer", waarmee hij doelt op periodieke controles die gewoon bij patiënten thuis worden uitgevoerd. Bekijk het hele fragment hierboven. Jinek gemist: Minister Hugo de Jonge over de regels in de zorg Bekijk deze video » Minister Hugo de Jonge (CDA): "Organisatie in jeugdzorg moet echt beter" Bekijk deze video » Hugo de Jonge over prinses Christina: "We leven erg mee met de familie" Bekijk deze video »
Talkshow :
Hugo de Jonge wil de zorg naar de huiskamers van patiënten brengen

CDA-minister Hugo de Jonge heeft enkele radicale ideeën om de zorg te verbeteren. Eén van de uitspraken die hij gisteravond bij Jinek deed was "van de wachtkamer naar de huiskamer", waarmee hij doelt op periodieke controles die gewoon bij patiënten thuis worden uitgevoerd.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge wil de zorg naar de huiskamers van patiënten brengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV