Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt

Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt

Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt Danny Vera, die landelijke bekendheid verwierf door zijn optredens in Voetbal Inside (en later Veronica Inside), staat momenteel hoog in de hitlijsten met zijn hit 'Roller Coaster'. Om de hits is het hem echter niet te doen: "Ik wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt. Als ik het zelf mooi vind is het goed." Bekijk het hele fragment hierboven. Danny Vera redde man: 'De hond is nog steeds erg dankbaar' Bekijk deze video » Danny Vera blijft in Zeeland wonen Bekijk deze video » The Voice Senior gemist? Ruud Heine zingt Roller Coaster Bekijk deze video »
Talkshow :
Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt

Danny Vera, die landelijke bekendheid verwierf door zijn optredens in Voetbal Inside (en later Veronica Inside), staat momenteel hoog in de hitlijsten met zijn hit 'Roller Coaster'. Om de hits is het hem echter niet te doen: "Ik wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt. Als ik het zelf mooi vind is het goed."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny Vera wil niet bezig zijn met iets wat iemand anders mooi vindt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV