Tino Martin hoorde tijdens optreden over inbraak in zijn nieuwe huis

Tino Martin hoorde tijdens optreden over inbraak in zijn nieuwe huis

<em>Tino Martin</em> hoorde tijdens optreden over <em>inbraak</em> in zijn nieuwe huis Afgelopen weekend werd er ingebroken in het nieuwe huis van Tino Martin, waar hij net een beetje zijn draai had gevonden. De zanger hoorde op een bijzonder moment van de inbraak: halverwege een optreden. De inbrekers hebben echter alleen de kluis meegenomen, "maar daar zat niks in. Die heb ik nog nooit gebruikt," vertelt Martin. Bekijk het hele fragment hierboven. 'Proost op het leven': René Froger en Tino Martin over nieuwe hit Bekijk deze video » Tino Martin genomineerd voor vijf Buma NL Awards Bekijk deze video » Tino Martin over inbraak in huis: 'Erg geschrokken' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tino Martin hoorde tijdens optreden over inbraak in zijn nieuwe huis

Afgelopen weekend werd er ingebroken in het nieuwe huis van Tino Martin, waar hij net een beetje zijn draai had gevonden. De zanger hoorde op een bijzonder moment van de inbraak: halverwege een optreden. De inbrekers hebben echter alleen de kluis meegenomen, "maar daar zat niks in. Die heb ik nog nooit gebruikt," vertelt Martin.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin hoorde tijdens optreden over inbraak in zijn nieuwe huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV