Zo gaat familie Rutten (Polopos) om met heftige kritiek

Zo gaat familie Rutten (Polopos) om met heftige kritiek

Zo gaat <em>familie Rutten</em> (Polopos) om met heftige kritiek Door het programma Het Spaanse Dorp: Polopos heeft de familie Rutten heel wat heftige kritiek om de oren gekregen. Het gezin laat weten dat ze niet blij zijn met de negatieve berichten, maar dat ze hun best doen om zich er niet door te laten beïnvloeden. “Je doet het toch nooit goed.” Bekijk het interview met de familie Rutten in bovenstaande video. Spaanse Dorp Polopos: Juani en John gaan uit van tweede plaats Bekijk deze video » Familie Rutten uit Het Spaanse Dorp: Polopos staat open voor eigen realityserie Bekijk deze video »
TV :
Zo gaat familie Rutten (Polopos) om met heftige kritiek

Door het programma Het Spaanse Dorp: Polopos heeft de familie Rutten heel wat heftige kritiek om de oren gekregen. Het gezin laat weten dat ze niet blij zijn met de negatieve berichten, maar dat ze hun best doen om zich er niet door te laten beïnvloeden. “Je doet het toch nooit goed.” Bekijk het interview met de familie Rutten in bovenstaande video.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zo gaat familie Rutten (Polopos) om met heftige kritiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV