Heftige beelden: Drie doden na bootongeluk in Venetië

Heftige beelden: Drie doden na bootongeluk in Venetië

<em>Heftige beelden</em>: Drie doden na bootongeluk in Venetië Dinsdagovond (17 september) zijn er drie mannen in Venetië na een bootongeluk om het leven gekomen. Een van de slachtoffers was een Nederlander, de andere twee waren Britten. De groep probeerde om zo snel mogelijk van Monaco naar Venetië te varen om een record te verbreken toen ze tegen een dam op botsten. Bekijk hierboven het hele fragment School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis" Bekijk deze video » Prinses Irene viert 80e verjaardag uitgebreid in Carré Bekijk deze video » Fernando Ricksen gaf leven met ALS een gezicht Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Drie doden na bootongeluk in Venetië

Dinsdagovond (17 september) zijn er drie mannen in Venetië na een bootongeluk om het leven gekomen. Een van de slachtoffers was een Nederlander, de andere twee waren Britten. De groep probeerde om zo snel mogelijk van Monaco naar Venetië te varen om een record te verbreken toen ze tegen een dam op botsten.

Bekijk hierboven het hele fragment

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Drie doden na bootongeluk in Venetië of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV