Leontien van Moorsel zeer emotioneel na beelden van ouders: "Ben ze zó dankbaar"

Leontien van Moorsel zeer emotioneel na beelden van ouders: "Ben ze zó dankbaar"

<em>Leontien van Moorsel</em> zeer emotioneel na beelden van ouders: &quot;Ben ze zó dankbaar&quot; Leontien van Moorsel zit aan tafel bij Jinek, waar met een filmpje wordt teruggekeken op haar eerste wereldtitel in 1990. Als Van Moorsel haar ouders ziet, barst ze in tranen uit: "Zij vormen de basis van zo'n sportcarrière. Mijn ouders hebben het financieel niet altijd makkelijk gehad, ze hebben in die tijd iedere gulden omgedraaid om mij te laten fietsen. Ik ben ze zó ongelofelijk dankbaar." Bekijk het fragment met een emotionele Leontien van Moorsel hierboven. Bizarre beelden uit de Vuelta: Mikel Bizkarra fietst verder zonder zadel Bekijk deze video » Nederlandse verbreekt wereldsnelheidsrecord fietsen: 122,12 km per uur Bekijk deze video »
Talkshow :
Leontien van Moorsel zeer emotioneel na beelden van ouders: "Ben ze zó dankbaar"

Leontien van Moorsel zit aan tafel bij Jinek, waar met een filmpje wordt teruggekeken op haar eerste wereldtitel in 1990. Als Van Moorsel haar ouders ziet, barst ze in tranen uit: "Zij vormen de basis van zo'n sportcarrière. Mijn ouders hebben het financieel niet altijd makkelijk gehad, ze hebben in die tijd iedere gulden omgedraaid om mij te laten fietsen. Ik ben ze zó ongelofelijk dankbaar."

Bekijk het fragment met een emotionele Leontien van Moorsel hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leontien van Moorsel zeer emotioneel na beelden van ouders: "Ben ze zó dankbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV