Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June

Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June

<em>Linda de Mol</em> gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in <em>April, May en June</em> Linda de Mol heeft haar sporen als presentatrice al ruimschoots verdiend, maar uiteraard kan ze ook nog acteren. Jarenlang was ze te zien in Gooische Vrouwen en Familie Kruys, waarmee ze zich vooral richtte op de televisie. Binnenkort is ze weer in de bioscoop te zien. SterrencastVoor de film April, May en June gaat Linda niet alleen weer samenwerken met de mensen van Gooische Vrouwen, ze heeft ook twee topactrices weten te strikken voor de twee andere hoofdrollen. Linda speelt April, één van de drie zussen uit de titel die de zorg voor hun autistische broer Jan op zich nemen. De andere twee zussen worden gespeeld door Tjitske Reidinga en Elise Schaap. Ook Hollywoodster Patrick Duffy (Dallas) is van de partij. April, May en June is vanaf 19 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Linda de Mol over haar succes: 'Het voelt raar om te genieten succes Talpa' Bekijk deze video » Linda de Mol over Twitter-rel Wendy van Dijk: 'Ik ben dankbaar dat ik niet op sociale media zit' Bekijk deze video » Zoon Linda de Mol gaat op tour met Johnny de Mol en zijn moeder is apetrots Bekijk deze video »
Entertainment :
Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June

Linda de Mol heeft haar sporen als presentatrice al ruimschoots verdiend, maar uiteraard kan ze ook nog acteren. Jarenlang was ze te zien in Gooische Vrouwen en Familie Kruys, waarmee ze zich vooral richtte op de televisie. Binnenkort is ze weer in de bioscoop te zien.

Sterrencast
Voor de film April, May en June gaat Linda niet alleen weer samenwerken met de mensen van Gooische Vrouwen, ze heeft ook twee topactrices weten te strikken voor de twee andere hoofdrollen. Linda speelt April, één van de drie zussen uit de titel die de zorg voor hun autistische broer Jan op zich nemen. De andere twee zussen worden gespeeld door Tjitske Reidinga en Elise Schaap. Ook Hollywoodster Patrick Duffy (Dallas) is van de partij.

April, May en June is vanaf 19 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV