Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen.

Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen.

Vrijdag hebben we in Nederland wederom te maken met een regenachtige dag. In het hele land vallen buien en met maximumtemperaturen van 11 tot 15 graden is het fris voor de tijd van het jaar. Vanavond wordt het wat droger en op zaterdag zijn er periodes met zon, aldus Buienradar. Op zondag gaat het wederom regenen. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. Vrijdag hebben we in Nederland wederom te maken met een regenachtige dag. In het hele land vallen buien en met maximumtemperaturen van 11 tot 15 graden is het fris voor de tijd van het jaar. Vanavond wordt het wat droger en op zaterdag zijn er periodes met zon, aldus Buienradar. Op zondag gaat het wederom regenen. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook André Hazes: "Ik ga met Monique en Dré op vakantie naar Bonaire" Bekijk deze video » 95% van Nederland wil zwarte piet. Slechts 5% wil roetveegpiet Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV