Oprah Winfrey had ernstige longontsteking en moest naar spoedeisende hulp

Oprah Winfrey had ernstige longontsteking en moest naar spoedeisende hulp

<em>Oprah Winfrey</em> had ernstige longontsteking en moest naar <em>spoedeisende hulp</em> Oprah Winfrey is nooit te beroerd om dramatische, typisch Amerikaanse wijze een verhaal over haar recente longontsteking te vertellen. In de talkshow van Ellen DeGeneres doet ze uit de doeken hoe ze op de spoedeisende hulp belandde. Afspraken afzeggenAmerikanen willen nog weleens overdrijven, zeker als het op hun gezondheid aankomt: bij het minste of geringste bellen ze de ambulance of rennen ze naar de dokter. Bij Winfrey was het echter behoorlijk serieus, want de dokter raadde haar aan om al haar afspraken af te zeggen (iets dat ze nog nooit eerder deed) omdat het geen gewone longontsteking was. Antibiotica sloeg niet aan en Winfrey kreeg zelfs een bedankje van de dokter toen ze weer beter werd. Bekijk het fragment uit de talkshow van Ellen DeGeneres hierboven. After Neverland: Oprah Winfrey's special over Leaving Neverland Bekijk deze video » Speech Oprah Winfrey bij Apple TV+: 'We willen gehoord worden maar moeten ook luisteren' Bekijk deze video » Drijft Oprah Winfrey een wig tussen Prins Harry en Prins William? Bekijk deze video »
Entertainment :
Oprah Winfrey had ernstige longontsteking en moest naar spoedeisende hulp

Oprah Winfrey is nooit te beroerd om dramatische, typisch Amerikaanse wijze een verhaal over haar recente longontsteking te vertellen. In de talkshow van Ellen DeGeneres doet ze uit de doeken hoe ze op de spoedeisende hulp belandde.

Afspraken afzeggen
Amerikanen willen nog weleens overdrijven, zeker als het op hun gezondheid aankomt: bij het minste of geringste bellen ze de ambulance of rennen ze naar de dokter. Bij Winfrey was het echter behoorlijk serieus, want de dokter raadde haar aan om al haar afspraken af te zeggen (iets dat ze nog nooit eerder deed) omdat het geen gewone longontsteking was. Antibiotica sloeg niet aan en Winfrey kreeg zelfs een bedankje van de dokter toen ze weer beter werd.

Bekijk het fragment uit de talkshow van Ellen DeGeneres hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oprah Winfrey had ernstige longontsteking en moest naar spoedeisende hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen