Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint"

Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint"

<em>Angela de Jong</em>: &quot;Het kan haast niet anders dan dat <em>Chateau Meiland</em> de Televizier-Ring wint&quot; Angela de Jong denkt dat Martien Meiland de Televizier-Ring eigenlijk niet meer kan ontgaan: "Hij heeft de gunfactor. Je zou zeggen: het kan niet anders dan dat prijs naar hem gaat." Ze praat bij de Ochtendshow to go over het succesvolle programma Chateau Meiland: "Samen met Linda de Mol heeft hij SBS6 weer op de kaart gezet." Terechte nominatie JinekZe bespreken ook de nominatie van Eva Jinek, voor beste presentatrice. "Het is een lastige categorie. Chantal Janzen is ook genomineerd en die wint altijd als ze daar zit. Maar haar nominatie is terecht." Bekijk het fragment met Angela hierboven, vanaf 17min25. Bekijk ook Buienradar: herfst in aantocht. Bekijk hoe de buien zich ontwikkelen. Bekijk deze video » Wendy van Dijk: "Ik wilde zelf meedoen met Dance Dance Dance" Bekijk deze video » Koningin Máxima: "Ik heb nog veel te veel dromen om waar te kunnen maken" Bekijk deze video »
Show :
Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint"

Angela de Jong denkt dat Martien Meiland de Televizier-Ring eigenlijk niet meer kan ontgaan: "Hij heeft de gunfactor. Je zou zeggen: het kan niet anders dan dat prijs naar hem gaat." Ze praat bij de Ochtendshow to go over het succesvolle programma Chateau Meiland: "Samen met Linda de Mol heeft hij SBS6 weer op de kaart gezet."

Terechte nominatie Jinek
Ze bespreken ook de nominatie van Eva Jinek, voor beste presentatrice. "Het is een lastige categorie. Chantal Janzen is ook genomineerd en die wint altijd als ze daar zit. Maar haar nominatie is terecht." Bekijk het fragment met Angela hierboven, vanaf 17min25.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV