John Bercow, Mr. Speaker, bij Jinek: "Het is een uitdagende tijd"

John Bercow, Mr. Speaker, bij Jinek: "Het is een uitdagende tijd"

John Bercow, <em>Mr. Speaker</em>, bij Jinek: &quot;Het is een uitdagende tijd&quot; John Bercow, beter bekend als Mr. Speaker van het Britse Lagerhuis, is te gast bij Jinek en praat over de huidige stand van zaken in het Verenigd Koninkrijk en over hoe het nu met hem gaat, in deze roerige tijden: "Het gaat goed. Ik ben vrolijk en enthousiast. Ik spring iedere dag met plezier uit bed omdat ik weer aan het werk mag." Uitdagende tijdDe huidige staat van het land noemt Bercow, die binnenkort aftreedt, uitdagend: "Er is opschudding maar we zullen dat overwinnen. Maar het is een uitdagende tijd voor ons land en onze politiek." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Marco Borsato en John Ewbank over jarenlange samenwerking Bekijk deze video » Gerard Joling: "Het volk schreeuwt om me" Bekijk deze video » Zo nam Eva Jinek vrijdagavond afscheid van de NPO Bekijk deze video »
TV :
John Bercow, Mr. Speaker, bij Jinek: "Het is een uitdagende tijd"

John Bercow, beter bekend als Mr. Speaker van het Britse Lagerhuis, is te gast bij Jinek en praat over de huidige stand van zaken in het Verenigd Koninkrijk en over hoe het nu met hem gaat, in deze roerige tijden: "Het gaat goed. Ik ben vrolijk en enthousiast. Ik spring iedere dag met plezier uit bed omdat ik weer aan het werk mag."

Uitdagende tijd
De huidige staat van het land noemt Bercow, die binnenkort aftreedt, uitdagend: "Er is opschudding maar we zullen dat overwinnen. Maar het is een uitdagende tijd voor ons land en onze politiek." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John Bercow, Mr. Speaker, bij Jinek: "Het is een uitdagende tijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV