Zaterdag wordt Tim Akkerman toegezongen door zijn collega's

Zaterdag wordt Tim Akkerman toegezongen door zijn collega's

Zaterdag wordt <em>Tim Akkerman</em> toegezongen door zijn collega's In de volgende aflevering van Beste Zangers staat kandidaat Tim Akkerman in het middelpunt en zullen de zangers en zangeressen zijn liedjes coveren. Op de foto hieronder is te zien dat Tim en Henk Poort zich goed voorbereiden op de show. DuettenIn week 41 is alweer de laatste aflevering van Beste Zangers te zien en zullen de kandidaten duetten gaan zingen. In de video hierboven is Tim Akkerman te zien met het liedje 'Let me love you', een bekend nummer van Dj Snake en Justin Bieber. Dit liedje zong hij voor Emma Heesters in aflevering 6 van Beste Zangers. Ga jij aanstaande zaterdag ook weer kijken? Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪ Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag wordt Tim Akkerman toegezongen door zijn collega's

In de volgende aflevering van Beste Zangers staat kandidaat Tim Akkerman in het middelpunt en zullen de zangers en zangeressen zijn liedjes coveren. Op de foto hieronder is te zien dat Tim en Henk Poort zich goed voorbereiden op de show.

Duetten
In week 41 is alweer de laatste aflevering van Beste Zangers te zien en zullen de kandidaten duetten gaan zingen.

In de video hierboven is Tim Akkerman te zien met het liedje 'Let me love you', een bekend nummer van Dj Snake en Justin Bieber. Dit liedje zong hij voor Emma Heesters in aflevering 6 van Beste Zangers. Ga jij aanstaande zaterdag ook weer kijken?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag wordt Tim Akkerman toegezongen door zijn collega's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV