VVD’er Henry Keizer (58) overleden

VVD’er Henry Keizer (58) overleden

VVD’er <em>Henry Keizer</em> (58) overleden Henry Keizer is zaterdag op 58-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt. Keizer was onder meer bekend als voorzitter van de VVD. Opspraak door overname uitvaartbedrijfKeizer was tot twee jaar geleden voorzitter van de VVD. Hij was echter in opspraak gekomen door een affaire rond de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Met een dubbele pet nam hij voor weinig geld het bedrijf over. Bekijk in bovenstaande video naar een interview uit 2017 met Henry Keizer over deze zaak. Wybren van Haga reageert op 'ontslag' uit partij: "De feiten kloppen niet" Bekijk deze video » Coalitie in Den Haag gevallen vanwege corruptie Bekijk deze video »
Politiek :
VVD’er Henry Keizer (58) overleden

Henry Keizer is zaterdag op 58-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt. Keizer was onder meer bekend als voorzitter van de VVD.

Opspraak door overname uitvaartbedrijf
Keizer was tot twee jaar geleden voorzitter van de VVD. Hij was echter in opspraak gekomen door een affaire rond de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Met een dubbele pet nam hij voor weinig geld het bedrijf over.

Bekijk in bovenstaande video naar een interview uit 2017 met Henry Keizer over deze zaak.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VVD’er Henry Keizer (58) overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV