Sterren op het Doek

Sterren op het Doek

Sterren op het Doek In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Maarten van Rossem vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt. Tv-persoonlijkheidSchildersmodel is Maarten van Rossem, voorheen een veelgevraagd historicus en Amerika-deskundige, tegenwoordig vooral bekend als tv-persoonlijkheid. JeugdIn een openhartig gesprek met Özcan Akyol vertelt Maarten over zijn jeugd en over wat hem tot tranen roert. Maarten heeft al langer de wens om geportretteerd te worden en heeft ook nog een specifieke stijl in gedachten. :[broadcast:videos](ids:"119057" title:""):[broadcast:videos](ids:"102513" title:"")
Uitzending :

In deze aflevering van Sterren op het Doek wordt Maarten van Rossem vereeuwigd door kunstenaars terwijl Özcan Akyol hen interviewt.

Tv-persoonlijkheid
Schildersmodel is Maarten van Rossem, voorheen een veelgevraagd historicus en Amerika-deskundige, tegenwoordig vooral bekend als tv-persoonlijkheid.

Jeugd
In een openhartig gesprek met Özcan Akyol vertelt Maarten over zijn jeugd en over wat hem tot tranen roert. Maarten heeft al langer de wens om geportretteerd te worden en heeft ook nog een specifieke stijl in gedachten.

:[broadcast:videos](ids:"119057" title:"")
:[broadcast:videos](ids:"102513" title:"")

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV