House of Talent-zangeres Julia van Helvoirt zingt voorlopig niet: "Ik mis het nu al"

House of Talent-zangeres Julia van Helvoirt zingt voorlopig niet: "Ik mis het nu al"

<em>House of Talent</em>-zangeres <em>Julia van Helvoirt</em> zingt voorlopig niet: &quot;Ik mis het nu al&quot; Zangeres Julia van Helvoirt, bekend van haar deelname aan House of Talent, moet voorlopig stoppen met optreden. Dit laat Julia weten in een emotioneel bericht op Instagram en ze post beelden van haar voorlopig laatste optreden. "Ik mis het optreden nu al"De House of Talent-zangeres laat weten dat ze al jarenlang last heeft gehad van stemknobbels. Nu deze zijn verwijderd, ligt ze komende 3 maanden helaas uit de running. "Dit was hem dan de laatste boeking voor de komende tijd, zoals sommige van jullie weten heb ik jarenlang last gehad van stemknobbels en zijn die gisteren FINALLY verwijderd doormiddel van een operatie. Helaas lig ik hierdoor wel uit de running de komende 3 maanden.. Maar ik mis het optreden nu al! Ik kan niet wachten tot ik weer op het podium sta.. Ik wil alle mensen die de afgelopen 2 jaar in mij geloofd hebben bedanken want zonder jullie was ik hier sowieso niet beland en in het special mijn lieve vriendin en manager @ninasophiesmit ?? Mijn eerste volgende boeking zal weer in Oostenrijk @karatwestendorf zijn met OUD &NIEUW een beter begin kan ik me niet wensen! Tot snel❤️", aldus Julia van Helvoirt. Bekijk Julia's voorlopig laatste optreden in de video bovenaan dit artikel. Samantha Steenwijk onderuit op de dansvloer: “We twijfelden...” Bekijk deze video »
Amusement :
House of Talent-zangeres Julia van Helvoirt zingt voorlopig niet: "Ik mis het nu al"

Zangeres Julia van Helvoirt, bekend van haar deelname aan House of Talent, moet voorlopig stoppen met optreden. Dit laat Julia weten in een emotioneel bericht op Instagram en ze post beelden van haar voorlopig laatste optreden.

"Ik mis het optreden nu al"
De House of Talent-zangeres laat weten dat ze al jarenlang last heeft gehad van stemknobbels. Nu deze zijn verwijderd, ligt ze komende 3 maanden helaas uit de running. "Dit was hem dan de laatste boeking voor de komende tijd, zoals sommige van jullie weten heb ik jarenlang last gehad van stemknobbels en zijn die gisteren FINALLY verwijderd doormiddel van een operatie. Helaas lig ik hierdoor wel uit de running de komende 3 maanden.. Maar ik mis het optreden nu al! Ik kan niet wachten tot ik weer op het podium sta.. Ik wil alle mensen die de afgelopen 2 jaar in mij geloofd hebben bedanken want zonder jullie was ik hier sowieso niet beland en in het special mijn lieve vriendin en manager @ninasophiesmit ?? Mijn eerste volgende boeking zal weer in Oostenrijk @karatwestendorf zijn met OUD &NIEUW een beter begin kan ik me niet wensen! Tot snel❤️", aldus Julia van Helvoirt.

Bekijk Julia's voorlopig laatste optreden in de video bovenaan dit artikel.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op House of Talent-zangeres Julia van Helvoirt zingt voorlopig niet: "Ik mis het nu al" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV