Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad"

Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad"

Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad" Gisteravond (dinsdag 8 oktober) ging de film Whitestar in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Britt Dekker, die een kleine rol in de film heeft, zag eruit als een echte Hollywoodster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad." PaardenfilmDekker is een enorme liefhebber van paarden, dus ze was de uitgelezen persoon om een klein rolletje in Whitestar te spelen. Volgens collega-acteur Kees Boot leidde dat tot grappige situaties op de set: "Als er een scène met veel publiek erbij klaar was, zei Britt: 'Mensen, dit is toch fantastisch! Applaus!' Maar dan moesten we het nog vijftien keer doen." De film Whitestar is vanaf vandaag (woensdag 9 oktober) te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de reportage van de première hierboven. Britt Dekker gooit het roer om: ze wordt actrice Bekijk deze video » Britt Dekker vraagt Linda de Mol of ze op haar twaalfde al seks had Bekijk deze video » Britt Dekker: "Ik probeer al tien jaar ABN te praten" Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad"

Gisteravond (dinsdag 8 oktober) ging de film Whitestar in première in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Britt Dekker, die een kleine rol in de film heeft, zag eruit als een echte Hollywoodster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad."

Paardenfilm
Dekker is een enorme liefhebber van paarden, dus ze was de uitgelezen persoon om een klein rolletje in Whitestar te spelen. Volgens collega-acteur Kees Boot leidde dat tot grappige situaties op de set: "Als er een scène met veel publiek erbij klaar was, zei Britt: 'Mensen, dit is toch fantastisch! Applaus!' Maar dan moesten we het nog vijftien keer doen."

De film Whitestar is vanaf vandaag (woensdag 9 oktober) te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de reportage van de première hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker schittert als filmster: "Dit is de mooiste jurk die ik ooit aan heb gehad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV