Twee doden bij terroristische aanslag op synagoge in Duitse plaats Halle

Twee doden bij terroristische aanslag op synagoge in Duitse plaats Halle

Twee doden bij terroristische aanslag op synagoge in Duitse plaats Halle In de Duitse plaats Halle, gelegen in het oosten van Duitsland, zijn zeker twee mensen om het leven gekomen bij een aanslag voor een synagoge. Een man met een machinegeweer opende daar het vuur op de mensen op straat. VerdachteInmiddels is er één verdachte aangehouden door de politie, maar die vermoedt dat er eventueel meerdere schutters zijn geweest. Die zijn gevlucht in een personenauto. Het is nog niet precies duidelijk hoeveel gewonden er zijn gevallen, want er werd ook geschoten bij een döner-kebabzaak in de buurt van de synagoge. Bekijk de eerste beelden van kort na de aanslag hierboven. Paniek op Times Square na vrees voor aanslag Bekijk deze video » 11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot? Bekijk deze video » Politie vermoedt terroristische aanslag in Duitse plaats Limburg: negen gewonden Bekijk deze video »
Buitenland :
Twee doden bij terroristische aanslag op synagoge in Duitse plaats Halle

In de Duitse plaats Halle, gelegen in het oosten van Duitsland, zijn zeker twee mensen om het leven gekomen bij een aanslag voor een synagoge. Een man met een machinegeweer opende daar het vuur op de mensen op straat.

Verdachte
Inmiddels is er één verdachte aangehouden door de politie, maar die vermoedt dat er eventueel meerdere schutters zijn geweest. Die zijn gevlucht in een personenauto. Het is nog niet precies duidelijk hoeveel gewonden er zijn gevallen, want er werd ook geschoten bij een döner-kebabzaak in de buurt van de synagoge.

Bekijk de eerste beelden van kort na de aanslag hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Twee doden bij terroristische aanslag op synagoge in Duitse plaats Halle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV