Wat doen Ed Sheeran en prins Harry samen in mysterieuze video?

Wat doen Ed Sheeran en prins Harry samen in mysterieuze video?

Wat doen <em>Ed Sheeran</em> en prins <em>Harry</em> samen in mysterieuze video? Ed Sheeran en prins Harry hebben een mysterieus fragment van een video de wereld in geslingerd. Morgen wordt pas duidelijk wat dit te betekenen heeft. Wordt vervolgdDe video wordt gedeeld via het Instagram-account van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Hierin is te zien dat Sheeran aanbelt en binnen mag komen bij de Britse royal. En dan stopt de video al en wordt aangekondigd dat 10 oktober meer volgt. WMHDEerder werd bekend dat Harry en Meghan samen met prins William en zijn vrouw Kate meewerken aan de campagne Every Mind Matters, om mensen met geestelijke problemen te steunen. Waarschijnlijk heeft de video hier iets mee te maken, aangezien de hashtag #WMHD (World Mental Health Day) wordt gebruikt. Bekijk de mysterieuze video met Ed Sheeran en prins Harry hierboven. Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters Bekijk deze video »
Entertainment :
Wat doen Ed Sheeran en prins Harry samen in mysterieuze video?

Ed Sheeran en prins Harry hebben een mysterieus fragment van een video de wereld in geslingerd. Morgen wordt pas duidelijk wat dit te betekenen heeft.

Wordt vervolgd
De video wordt gedeeld via het Instagram-account van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Hierin is te zien dat Sheeran aanbelt en binnen mag komen bij de Britse royal. En dan stopt de video al en wordt aangekondigd dat 10 oktober meer volgt.

WMHD
Eerder werd bekend dat Harry en Meghan samen met prins William en zijn vrouw Kate meewerken aan de campagne Every Mind Matters, om mensen met geestelijke problemen te steunen. Waarschijnlijk heeft de video hier iets mee te maken, aangezien de hashtag #WMHD (World Mental Health Day) wordt gebruikt.

Bekijk de mysterieuze video met Ed Sheeran en prins Harry hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wat doen Ed Sheeran en prins Harry samen in mysterieuze video? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV